Booking.com

Alanya - Blue Star Club - Club Dem Spa Resort


Blue Star Club -hotelli Club Dem & Spa Resort sijaitsee aivan meren tuntumassa Alanyasta länteen päin. Hotellissa on tilavia perhehuoneita jopa seitsemälle hengelle, vesiliukumäkiä ja leikkipaikka. Kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin hotellissa toimivat suomalaiset lastenkerhot. All Inclusive on varattavissa lisämaksusta.
Hotellissa on avarat nurmialueet hedelmäpuineen ja riippumattoineen sekä lisäksi spa, kuntoilutila, biljardi ja minigolf. Paikat lastenkerhoihimme Bamseklubiin 3–6- ja Superkids-kerhoon 7–12-vuotiaille varataan ennakkoon matkavarauksen yhteydessä.
Uima-altaita, vesiliukumäkiä ja uimalaituri
Club Dem & Spa Resortissa on kaksi allasaluetta. Lastenaltaassa on mustekalaa muistuttava vesiliukumäki. Hieman vanhemmat lapset (ja aikuiset) voivat huvitella vesiliukumäissä, jotka sijaitsevat alueella hieman taempana. Alhaalla rannassa on helpointa mennä uimaan portaita pitkin puiselta uimalaiturilta, jolla on myös aurinkotuoleja ja ponnahduslauta. Rannalla on olkikattoisia pikkumajoja.
Hotelli järjestää viihdeohjelmaa kolme kertaa viikossa.
Alueen parhaimpiin kuuluva spa
Spassa voit kokeilla esimerkiksi suklaahoitoa, joka saa ihosi tuntumaan silkinpehmeältä. Tai käydä kylpemässä hamamissa, minkä jälkeen rusketuksen sanotaan kestävän pidempään.
Aamiainen, puolihoito tai All InclusiveKun varaat aamiaisen tai puolihoidon (aamiainen ja päivällinen noutopöydästä) aikuisille ennakkoon, saavat saman matkavarauksen alle 12-vuotiaat lapset vastaavan aterian (aamiainen/puolihoito) veloituksetta.
Lisämaksusta on myös mahdollisuus varata All Inclusive, jolloin aterioiden lisäksi hintaan sisältyy välipalat ja jäätelö. Kun aikuiset varaavat All Inclusiven, saavat lapset sen alennettuun hintaan.
Club Dem & Spa Resort tarjoaa alle 10-vuotiaille lapsille kerran päivästä jäätelöä tai virvoitusjuomaa!

Perushintaan sisältyy: 
Majoitus valitussa huonetyypissä, ei aterioita.

Huoneet

– Kahden hengen hotellihuone 2–3 hengelle, parveke tai maaparveke.
– Perhehuone 2–6 hengelle, parveke tai maaparveke. Huone koostuu kahdesta makuuhuoneesta, joiden välillä on ovi.
– Uudistettu perhehuone päärakennuksessa 2–4 hengelle, parveke. Huone koostuu kahdesta makuuhuoneesta, joiden välillä on ovi tai liukuovi. Osasta huoneita on näkymä uima-altaalle tai rajoitettu merinäköala. Päärakennukessa myös muutama yhdestä huoneesta koostuva perhehuone 2–3 hengelle.
– Suurempi perhehuone 4–7 hengelle, kaksi makuuhuonetta sekä olohuone ja parveke.
Huoneiden sisustustaso vaihtelee.
Kaikissa huoneissa on suihku ja wc, hiustenkuivain, puhelin, satelliitti-tv, minibaari, mikroaaltouuni lastenruokien lämmitykseen sekä parveke tai maaparveke. Osassa parivuode. Ilmastointi/lämmitys varataan ja maksetaan paikan päällä, hinta huoneen koosta riippuen n. 28–55 e/vk. Siivous 7 krt/vk.

Lisätietoja

Rakennettu/laajennettu: 1990/2011-12, uudistettu osittain 2012. 261 huonetta. Tallelokero n. 15 e/vk.
Allaspyyhe vuokrattavissa hintaan 1 e/kpl sekä pantti n. 10 e. Allaspyyhkeen vaihto n. 1 e.
Internetkahvila (internetin käyttö n. 4 e/t) ja maksuton langaton internetyhteys hotellin yleisissä tiloissa.
Suuremmat vesiliukumäet ovat avoinna n. 4 t/pv, jakautuen aamu- ja iltapäivään. Ikäraja vesiliukumäkiin10 vuotta, nuoremmat lapset vain aikuisen seurassa. Lähempänä rantaa sijaitsevalla uima-altaalla on liukumäkiä nuoremmille lapsille.
*Kivinen hiekkaranta, vedessä kalliota/kiviä. Vaikka uutta hiekkaa tuodaan rannalle säännöllisesti, vievät aallot sen joskus mennessään. Rannalla on uimalaituri, jolla ponnahduslauta.
**Alanyaan. Konaklin keskustaan 3,3 km. Alanyaan liikennöivät paikallisbussit pysähtyvät hotellin luona muutamia kertoja päivässä.
***Päärakennuksessa on hissit.
Hotellin ovien korkeus 180–185 cm.
Ranta-alue, paikallisliikennettä. Paikallinen luokitus: 1.class Holiday Village.

Osoite

Pamukyeri Mah. Konakli, Alanya.

Puhelin

+90-242-565 13 71/02 12.